Regattaweg 5 9731AJ Groningen
0613637779
in.shape05@gmail.com

Nieuws

Van 17 t/m 29 september heb ik vakantie! Dus wil je nog snel voor mijn vakantie een afspraak, wacht dan niet te lang. Tijdens mijn vakantie ben ik telefonisch niet bereikbaar. Je kunt dan de voicemail inspreken of een mail sturen naar in.shape05@gmail.com
Houd er rekening mee dat het reageren op de mail langer duurt dan normaal en voicemails na de vakantie worden opgepakt. Het is natuurlijk wel mogelijk om online een afspraak in te plannen via de website!

Per 1 juli 2022 zijn er prijsstijgingen op behandelingen waarvan de prijs per januari nog niet gestegen was. De actuele prijzen staan op de website vermeld.

Per 1 2022 januari gaan sommige prijzen omhoog! Houd hier rekening mee. De actuele prijzen staan op deze website vermeld.

Per direct is het niet meer mogelijk om afspraken te maken voor ambulant pedicure!

NIEUW Gelacy op de teen nagels: voor nagelverlenging, versterken van de natuurlijke nagel, reparatie van de nagel (voor bijvoorbeeld een afgescheurde teennagel), regulatie bij het ingroeien en groeibegeleiding bij schimmelnagels/brokkelige nagels/stootnagels. Benieuwd of ik voor jou iets kan betekenen? Neem dan contact met me op!

Vanaf vandaag kunt u online behandelingen inboeken bij het kopje behandelingen!

Nieuwe producten! Houd de pagina in de gaten

Ik ben weer open! Plan nu snel uw afspraak inπŸ“! Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen.

Officieel verkooppunt van wandelwol geworden! πŸ‘