Nieuws

Via deze link kunt u producten bij mij bestellen! https://www.facebook.com/In-Shape-by-Anita-505354043198958/shop/

U kunt nu een online advies moment inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 16:00 via https://calendly.com/in-shape05/15min
Komt een andere dag of ander tijdstip u beter uit? Dan kunt u contact met mij opnemen om een andere dag en tijd in te plannen!

Goedemorgen lieve mensen, zoals jullie inmiddels weten heb ik ook de deuren gesloten🚪tot in ieder geval 28 april. Met de mensen die nog een behandeling hebben staan voor 28 april zal ik contact opnemen📞. Voor nu zal ik de behandelingen na 28 april gewoon laten staan. Mocht hier verandering in komen, dan laat ik dat uiteraard weten! Gezondheid gaat namelijk voor🌸!
Voor vragen die u wellicht heeft over de huid of voet👣 kunt u mij een bericht sturen via Facebook, app of de mail. Ik doe dan mijn uiterste best om een zo goed mogelijk advies voor u op te stellen!
De producten die ik in de salon heb zijn te bestellen📦: Marlyse blue, Massada, HFL, Dadi Oil, Wandelwol etc. Dus mocht iets op zijn dan kunt u mij een bericht sturen via de mail, dm of WhatsApp en zal ik de gewenste producten langs brengen met betaling💵 via de pin of een betaalverzoek. Verzenden is ook mogelijk, helaas komen er dan wel verzendkosten over het bedrag heen. Uiteraard zijn de cadeaubonnen💌 ook te koop! 
Voor leuke acties, houd de pagina in de gaten!💜

Nieuwe behandelingen toegevoegd. Kijk snel bij het kopje behandelingen!

Nieuwe producten van Marlyse Blue: een black face mask en een face wash!

Gister een heel leerzame cursus gehad van een nieuw gezichtsmerk bij mij in de salon. Er komen 2 nieuwe gezichtsbehandelingen bij. Een behandeling van 25 min. en van 40 min. De behandeling van 40 min. bevat een kobido (bindweefsel) massage of een tui-na (drukpunt) massage. 22-01-2020

Binnenkort meer harsbehandelingen te boeken!

ACTIE !!! Glycol of salicyl behandeling van €50,00 voor €40,00. Kuur (6x) van €270,00 voor €200,00

10, 11 en 12 Januari de grote opening van loopsportcentrum Noord!!

Officieel verkooppunt van wandelwol geworden!

De afgelopen weken de salon ingericht en de eerste klant mogen ontvangen aan de Regattaweg 5 9731AJ Groningen

Zaterdag 9 november een paar honderd wandelaars mogen ontvangen door het pand heen. De wandelaars voorzien van een heerlijke voetencreme of scrub!

Super blij dat ik kan zeggen dat 1 november de huurovereenkomst van het pand wordt getekend! Aankomende weekjes nog even druk met het inrichten van mijn werkplek en dan heerlijk aan de slag op m’n eigen plekje aan de Regattaweg 5 in Groningen!

Nieuw!! HFL Tanning mouse! Een perfect mousse tan voor een mooie natuurlijke kleur.
Mooi bruin in slechts enkele minuten. Ideaal voor de benen of het hele lichaam!
Het beste te gebruiken met de HFL Tanning Glove (Handschoen). Straks als mooie setjes te verkrijgen 🙂
In de mousse zit geen kleuring maar kleurt naar het eigen pigment.
Een mooie egale bruine kleur, net alsof je op vakantie bent geweest.

Nieuw!!! HFL Refreshing Footbath. Heerlijk om in een voetenbad te druppelen. Helpt ook bij eczeem op de voeten, bij eczeem niet langer dan 5 minuten in het voetenbad. Verfrissend en verzorgend!

Zoals sommigen van jullie al weten stop ik per direct met het zetten van acrylnagels. Dit is voor mij een hele bewuste keuze geweest aangezien ik een bepaalde kant op wil met mijn salon. Wel wil ik mij verdiepen in nail art op gelpolish om toch nog iets van nagelstyling aan te kunnen bieden.

Binnenkort bij In Shape by Anita: IBX. Beschermt, herstelt en verstevigt de nagel! Nagelproblemen worden aangepakt!

Super interessante en leerzame cursus gehad van HFL. Dit merk is terug te vinden bij mij in de salon bij de pedicure behandelingen.

Wisten jullie dat ik voor het lakken van de teennagels alleen gebruik maak van een zuurstofdoorlatende nagellak? Een normale nagellak sluit de nagel af, waardoor antischimmelproducten niet goed worden opgenomen in de nagel.
Wanneer de nagels dus gelakt worden met de zuurstofdoorlatende nagellak kan de nagel gewoon doorbehandeld worden met bijvoorbeeld de solution spray en Dadi Oil om de schimmelnagel tegen te gaan.

21-05 Nieuw!! Dadi Oil en HFL producten. Kijk voor een beschrijving bij de producten.

Gezichtsproductenlijn is uitgekozen. Maak kennis met de producten van Marlyse Blue! Marlyse blue hanteert een super leuk spaarsysteem. Meer informatie te vinden bij producten.

07-04 Naar de Beautybeurs geweest, veel nieuwe dingen ingekocht. Houd de pagina in de gaten!

01-04 Nieuwe pedicuremotor gekocht voor een nog fijnere behandeling!

18-03 Nieuw binnen, matte gellak topcoat! Voor een mooie matte finish over de gellak!